😃 GRATIS PERSOONLIJKE VIDEOBOODSCHAP BIJ ELKE HAPPY DAY BOX 😃

Zakelijk

Jaarlijks realiseert Happy Day duizenden blije gezichten. Om zichzelf een geluksmoment te bezorgen of omdat ze vinden dat een ander het verdiend heeft. Happy Day is de blijmaker voor honderden bedrijven en organisaties die attenties, incentives of een bedankje aan medewerkers willen aanbieden. 

Welke opties biedt Happy Day?

Ieder bedrijf of organisatie doet er alles aan om medewerkers tevreden en gemotiveerd te houden. Happy Day werkt hier graag aan mee en streeft ernaar om een lach op ieders gezicht te toveren. De opties die Happy Day aanbiedt:

- Happy Birthday

Een verjaardag is altijd een speciaal moment. Als werkgever wil jij attent zijn en jouw medewerker een fijne verjaardag wensen. Happy Day neemt het organiseren en bezorgen hiervan uit handen. De aanbieder (werkgever) kiest een passend presentje en Happy Day doet de rest. 

- Get well soon
Als bedrijf of organisatie is het belangrijk om jouw zieke medewerker niet uit het oog te verliezen. Met een verrassing/presentje van Happy Day fleur jij de dag van jouw zieke medewerker op en voelen zij de betrokkenheid van de organisatie. 
- Happy Secretaressedag 
De secretaressedag is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Een prachtig moment om de direct ondersteunende medewerkers van management en directie in het zonnetje te zetten.
- Feestdagen
Medewerkers verrassen tijdens de feestdagen wordt altijd gewaardeerd. Pasen, sinterklaas, kerst, nieuwjaar; elke feestdag is een uitgelezen moment om medewerkers wat extra aandacht te geven. Happy Day is blij dit voor veel bedrijven en organisaties te mogen verzorgen.
- Maatwerk
Heb jij als organisatie of bedrijf een idee dat afwijkt van het reguliere? Neem contact met ons op. Happy Day staat open voor allerlei manieren om mensen blij te maken en een ultiem geluksmoment te bezorgen. Denk hierbij aan personalisatie van boxen, producten of overige cadeau's.
Hoe steek 'Happy Day Zakelijk' in elkaar?
Wij merken dat organisaties of bedrijven vaak de voorkeur geven aan een abonnement-variant op ons concept. Deze abonnementsvorm bieden wij dan ook standaard aan zakelijke partners aan. Echter gaan wij altijd eerst het gesprek met onze partners aan om uiteindelijk tot de meest passende samenwerking te komen voor alle partijen. 
Interesse in de opties om jouw medewerkers blij te maken? Neem contact met ons op via: info@happyday.nl of door te bellen naar 06 12 72 78 75.

Jouw offerte aanvraag!

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Vind

Je winkelmand is leeg
Nu shoppen