😃 GRATIS PERSOONLIJKE VIDEOBOODSCHAP BIJ ELKE HAPPY DAY BOX 😃

Verzending

Bezorgen jullie in heel Nederland?

Jazeker! Wij bezorgen onze boxen van maandag tot en met zaterdag door heel Nederland.

Bezorgen jullie in heel België?

Wij bezorgen onze boxen op dinsdag en vrijdag in heel Vlaanderen. Voor België is het dus alleen mogelijk om de dinsdag en vrijdag als afleverdatum te selecteren. Hou hier rekening mee bij het kiezen van een afleverdatum!

Verzendkosten
Nederland  standaard pakket met postnl €6,95
Nederland brievenbus pakket met postnl €3,95
Belgie standaard pakket met postnl €9,95
Belgie brievenbus pakket met postnl €6,95
Verzending
Op werkdagen (ma t/m vrij) voor 15.00 besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Duur verzending Nederland 1 a 2 werkdagen België 2 a 3 werkdagen
Wanneer je bestelling bij ons wordt verwerkt,ontvang je een Track&Trace code via de mail.Met de Track&Trace informatie kun je jouw pakket volgen bij postnl.
Heb je de mail niet ontvangen?Check even je ''ongewenste reclame''inbox,vaak komt het hierin terecht.Indien je de mail nog steeds niet hebt gevonden,kan je contact met ons opnemen via de mail of de chat.
Wanneer je op de dag van levering niet thuis bent op het door jou opgegeven bezorgadres ,zal de bezorger de volgende dag het pakket opnieuw proberen aan te bieden of zal het pakket bij de buren worden afgeleverd.
Houd er tevens rekening mee dat wij deels afhankelijk zijn van de prestaties van onze vervoerders .Wij kunnen helaas niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertragingen ontstaan bij onze vervoerspartner.
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Vind

Je winkelmand is leeg
Nu shoppen