😃 GRATIS PERSOONLIJKE VIDEOBOODSCHAP BIJ ELKE HAPPY DAY BOX 😃

Over ons

Ons verhaal

Begonnen als Happy Cheatday

Wij hebben Happy Cheatday in 2020 opgericht met onze passie voor eten, geluk, positiviteit, liefde en plezier. Wij zijn ontzettende levensgenieters en zijn van mening dat iedereen volop mag genieten van de mooiste momenten. Daarom hebben wij onze passie gestopt in een box vol positiviteit, liefde en plezier om hiermee een ultiem geluksmoment te bezorgen aan de ontvangers van onze heerlijke boxen.

Ultiem geluksmoment in een box

Door middel van onze heerlijke boxen hebben we het voor iedereen mogelijk gemaakt zijn/haar geliefden of zichzelf een ultiem geluksmoment te bezorgen. Wij willen met Happy Day niet alleen een overweldigende box aan Happy Food bezorgen, maar ook een moment van samen zijn, geluk, genot en liefde

Happy Day: de grootste blijmakers van Nederland

Ons Happy Cheatday concept toverde bij zoveel mensen een lach op het gezicht, dat we ons assortiment voor de toekomst willen uitbreiden. Om onze missie, visie en doelen om Nederland blij te maken meer kracht bij te zetten, besloten we onze naam per september 2022 te veranderen in: Happy Day: de grootste blijmakers van Nederland! 

We zijn op een missie

Iedereen is op zoek naar dat ultieme gevoel van blijheid. Happy Day heeft als missie om heel Nederland blij te maken, het geluksgevoel te laten ervaren op ieder moment van de dag. We zijn begonnen met een box vol heerlijke snacks. Maar er komt meer aan! Binnen een korte periode zullen wij ons assortiment uitbreiden en ervoor zorgen dat een ieder op allerlei verschillende manieren het gevoel van geluk, blijheid en positiviteit kan ervaren. 

Ons merk

Gun jij jouw vriend/vriendin, collega, familielid of geliefden een smile op het gezicht? Make them smile met een box van Happy Day! Want iedereen verdient die lach op het gezicht.

 Cadeau
Laat de box afleveren bij de gewenste persoon met een gepersonaliseerd kaartje of een gratis video boodschap! 

 Feestdagen

We worden allemaal blij van de feestdagen. Met een box van Happy Day ervaar je de feestdagen nog intenser!

 Events
Bestel een of meerdere boxen voor verjaardagen, werkgelegenheden of evenementen. 

 Voor jezelf
Denk goed aan jezelf. Ook jij verdient het om met mate(n) een verwenmoment in te plannen. Een Happy Day box zorgt voor die smile van geluk op jouw gezicht.

Inhoud

Voor onze boxen hebben we de allerlekkerste en meest geliefde snacks gesorteerd. Een box vol hemelse versnaperingen! De inhoud van onze boxen vind je terug op de productpagina. Mocht je specifieke vragen hebben over de inhoud, neem gerust contact op via onze chat, het contactformulier of via info@happyday.nl 

We houden graag rekening met allergieën. We willen natuurlijk dat iedereen kan genieten van onze boxen. Voor aangepaste bestellingen/boxen kun je contact opnemen via onze chat, het contactformulier of via info@happyday.nl.

Verpakking

Onze verpakkingen zijn gemaakt van 100% composteerbaar plastic en karton.

 

 

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Vind

Je winkelmand is leeg
Nu shoppen