😃 GRATIS PERSOONLIJKE VIDEOBOODSCHAP BIJ ELKE HAPPY DAY BOX 😃

Influencers

Over Happy Day

Wij hebben Happy Day (voorheen Happy Cheatday) in 2020 opgericht met onze passie voor eten, geluk, positiviteit, liefde en plezier. Wij zijn ontzettende levensgenieters en zijn van mening dat iedereen volop mag genieten van de mooiste momenten. Daarom hebben wij onze passie gestopt in een box vol positiviteit, liefde en plezier om hiermee een ultiem geluksmoment te bezorgen aan de ontvangers van onze heerlijke boxen.

Word een Happy Day influencer!

Bouw jij mee aan een community vol blije gezichten en dagen van geluk? Help Happy Day met jouw bereik op social media! 

Bij Happy Day zijn we constant op zoek naar talent dat ons kan helpen bij het vertegenwoordigen van ons merk. Influencers spelen daarbij een belangrijke rol, omdat (potentiële) klanten direct kennismaken met onze Happy Day boxen. We hebben de ambitie om de grootste blijmakers van Nederland te worden. Jij als influencer kunt ons daarbij helpen!

Jouw voordelen als Happy Day influencer

Als influencer ontvang je regelmatig een heerlijke box gevuld met verschillende snacks. Hierdoor inspireer je niet alleen anderen, maar geniet je zelf ook van onze variërende boxen.

Met jouw persoonlijke kortingscode kunnen jouw volgers Happy Day proberen. Daarnaast werken we met verschillende thema’s, zodat jij altijd met genoeg inspiratie de gevraagde content kunt leveren.

Een samenwerking met het team van Happy Day gaat flexibel en snel. Er wordt een briefing opgesteld met een aantal richtlijnen en genoeg inspiratie, zodat jij de content kunt maken die past bij jou en jouw volgers. Jouw eigen inbreng en creativiteit wordt ook zeker gewaardeerd! 

Neem contact met ons op!

Lijkt het jouw leuk om samen te werken met ons team? Stuur een e-mail naar info@happyday.nl met:
  • Link(s) naar jouw social media profiel(en). Het is van belang dat je minimaal 8.000 Nederlandse volgers hebt.
  • Screenshots van de demografische gegevens van jouw volgers (leeftijd, geslacht, afkomst).
We nemen bij interesse contact met je op over een mogelijke samenwerking! 💕

 

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Vind

Je winkelmand is leeg
Nu shoppen