😃 GRATIS PERSOONLIJKE VIDEOBOODSCHAP BIJ ELKE HAPPY DAY BOX 😃

Origineel afscheidscadeau voor jouw collega

Neemt jouw geliefde collega afscheid? Hoe leuk is het om hem of haar op een originele manier te verrassen!

Met Happy Cheatday kan je jouw lievelingscollega verrassen op een originele manier. Laat met een afscheidscadeau jouw waardering zien aan je collega. 
Als dé Cadeauboxen Site van Nederland hebben wij uiteraard een zeer breed assortiment met heerlijke boxen om cadeau te doen. Met een heerlijke box zorg je ervoor dat jouw collega een onvergetelijk afscheid krijgt!

Personaliseer jouw box!

Het is natuurlijk superleuk om jouw collega op een unieke en originele manier te verrassen, maar hoe leuk is het om jouw box nog persoonlijker te maken? Voeg zelf een kaartje en tekst toe aan jouw box en wij schrijven jouw bericht met de hand op! Naast een persoonlijk kaartje is het ook mogelijk om onze boxen te personaliseren, wil jij iets wijzigen in onze box? Laat het ons weten en wij regelen het voor je! 

Laten wij samen het perfecte afscheidscadeau samenstellen! Neem contact met ons op via de chat, het contactformulier of via Info@happycheatday.nl. 

Oudste post
Nieuwste post

Reageer

Reacties worden beoordeeld voor publicatie

Onze boxen

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Vind

Je winkelmand is leeg
Nu shoppen