😃 GRATIS PERSOONLIJKE VIDEOBOODSCHAP BIJ ELKE HAPPY DAY BOX 😃

Heb jij al een cadeau voor jouw valentijn?

Heb jij al een cadeau voor jouw valentijn?

De dag van de liefde komt er weer aan. Of je er nu van houdt of niet, dit jaar is het wel extra leuk om er even een feestje van te maken, toch? 

Het blijft elk jaar weer een uitdaging om een origineel cadeau te bedenken voor jouw valentijn! Heb jij al een cadeautje? Elk jaar sokken geven is een no-go! 😉

Liefde gaat door de maag! 

Houdt jouw Valentijn ook van lekker snacken? Niet voor niets wordt er altijd gezegd dat liefde door de maag gaat! Een heerlijke en liefdevolle verrassing voor jouw geliefde is onze Happy V-Day of Happy Loveday box. Deze boxen staan helemaal in het teken van de liefde! Vergeet niet onze heerlijke smeltchocolade of Love Lolly toe te voegen en maak er samen een feestje van 🥰.

Houdt jouw Valentijn meer van Chocolade? Ook voor de echte chocoladeliefhebber hebben wij de ultieme verrassing! Onze heerlijke Happy Cheatday box is gevuld met heerlijke chocolade, vers fruit en donuts. 

Toch liever een andere box? Vind snel jouw favoriete box voor Valentijnsdag op onze website!

Oudste post
Nieuwste post

Reageer

Reacties worden beoordeeld voor publicatie

Onze boxen

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Vind

Je winkelmand is leeg
Nu shoppen