😃 GRATIS PERSOONLIJKE VIDEOBOODSCHAP BIJ ELKE HAPPY DAY BOX 😃

Een positief lichaamsbeeld

Een positief lichaamsbeeld

Wat betekent een positief lichaamsbeeld?

Een positief lichaamsbeeld betekent genieten van het lichaam dat je hebt en je eigen lichaam niet naar beneden brengen door social media, mensen om je heen of veranderingen die van nature plaatsvinden als gevolg van veroudering, zwangerschap of leefstijl.

Waarom is een positief lichaamsbeeld zo belangrijk?

Het hebben van een positief lichaamsbeeld speelt een belangrijke rol in hoe mensen denken over hun uiterlijk en zelfs hoe ze hun eigenwaarde beoordelen. Hoewel het proces van positiviteit en acceptatie van het lichaam heel erg moeilijk kan zijn, kan het uiteindelijk leiden tot een beter welzijn en een betere geestelijke gezondheid 💕. Daarom is het zo belangrijk dat mensen zich bewust worden van het feit dat elk lichaam mooi is op zijn of haar manier, en dat heeft niks te maken met hoe je figuur eruit ziet of welke kledingmaat je draagt!

Wij van Happy Cheatday vinden het zelf onwijs belangrijk dat elk type lichaam kan genieten van lekker eten! Natuurlijk is het belangrijk om te bewegen, goed te drinken en gezond te eten. Maar laat het schoonheidsideaal niet de mooie momenten afnemen.

Met Happy Cheatday willen wij mensen dan ook schaamteloos laten genieten van alle lekkere snacks, zonder er een schuldgevoel aan over te houden. Met onze boxen brengen we mensen op een gemakkelijke manier samen, ontstaan er mooie herinneringen en geniet iedereen van de gezelligheid onder het genot van lekkere snacks. Every body is a good body en iedereen verdient zo nu en dan een hele fijne Happy Cheatday!

Liefs,

Happy Cheatday 💕

Oudste post
Nieuwste post

Reageer

Onze boxen

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Vind

Je winkelmand is leeg
Nu shoppen